This site uses cookies.
Some of these cookies are essential to the operation of the site,
while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used.
For more information, please see the ProZ.com privacy policy.
Ζητείται συνάδελφος (Ευρωπαϊκά Θέματα) για αναπληρωματική θέση
विषय पोस्ट करनेवाला व्यक्ति: MARIA LEON (X)
MARIA LEON (X) Local time: 22:37 यूनानी से अंग्रेजी
Nov 16, 2004
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Όσοι από εσάς ασχολείστε με μεταφράσεις από Ελληνικά σε Αγγλικά σε θέματα Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Ειδήσεις Τύπου, μπορεί να ενδιαφέρεστε για την παρακάτω θέση.
Είμαι μεταφράστρια σε μία εταιρεία αποδελτίωσης ηλεκτρονικού τύπου και μεταφρ�... See more
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Όσοι από εσάς ασχολείστε με μεταφράσεις από Ελληνικά σε Αγγλικά σε θέματα Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Ειδήσεις Τύπου, μπορεί να ενδιαφέρεστε για την παρακάτω θέση.
Είμαι μεταφράστρια σε μία εταιρεία αποδελτίωσης ηλεκτρονικού τύπου και μεταφράζουμε καθημερινά αποκόμματα από εφημερίδες, για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Κοινοβούλιο. Η διεύθυνση της εταιρείας μου έχει αναθέσει να αναζητήσω μετραφραστές που να μπορούν να με καλύψουν σε περιόδους άδειας ή ασθένειας.
Ο/Η ενδιαφερόμενος/η πρέπει να διαθέτει εμπειρία στις μεταφράσεις Ευρωπαϊκής Πολιτικής και να έχει γνώση Ευρωπαϊκών παραγόντων, τομέων και προσωπικοτήτων, καθώς και της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής επικαιρότητας. Επίσης, πρέπει να μένει στο λεκανοπέδιο Αττικής. Ο μεταφραστής πληρώνεται με τη σελίδα και είναι πάντα ίδιας δυσκολίας. Απαιτούνται τρεις σελίδες καθημερινά από αποκόμματα εφημερίδων. Η δουλειά γίνεται από το σπίτι, αφού περάσει ο/η υποψήφιος από σύντομη εκπαίδευση (training).
Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free