Τεχνικά λεξικά αγγ-ελλ
विषय पोस्ट करनेवाला व्यक्ति: Eleni Makantani
Eleni Makantani
Eleni Makantani
यूनान
Local time: 04:19
सदस्य
अंग्रेजी से यूनानी
+ ...
Apr 17, 2008

Καλημέρα,

Ήθελα να ρωτήσω εάν εμπιστεύεστε κάποιο ΑΓΓ-ΕΛΛ λεξικό για τεχνικούς/ μηχανικούς/ κατασκευαστικούς όρους. Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με το θέμα των έντυπων λεξικών, και θα ήθελα να γνωριζω αν εμπιστεύεστε/ θα συνιστούσατε κάποιο το οποίο θεωρείτε αξιόπιστο και ενημερωμένο.

Ευχαριστώ!
Ελένη

d_vachliot (X)
d_vachliot (X)
यूनानी से अंग्रेजी
+ ...
Λεξικό του Πανταζή Apr 17, 2008

Eleni Makantani wrote:

Καλημέρα,

Ήθελα να ρωτήσω εάν εμπιστεύεστε κάποιο ΑΓΓ-ΕΛΛ λεξικό για τεχνικούς/ μηχανικούς/ κατασκευαστικούς όρους. Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με το θέμα των έντυπων λεξικών, και θα ήθελα να γνωριζω αν εμπιστεύεστε/ θα συνιστούσατε κάποιο το οποίο θεωρείτε αξιόπιστο και ενημερωμένο.

Ευχαριστώ!
Ελένη

Καλημέρα Ελένη,

πρόσφατα προμηθεύτηκα το Αγγλο-Ελληνικό Λεξικό Τεχνικών Όρων του Πανταζή, εκδόσεις Καστανιώτη, το οποίο μέχρι στιγμής το βρίσκω αρκετά καλό. Υπάρχει και της Siemens που και αυτό είναι συμπαθητικό (έχει και ορισμούς), αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει λεξικό που να με καλύπτει ως προς αυτό το αντικείμενο (που είναι και το βασικό μου αντικείμενο (engineering).

Να δούμε τι θα πουν και οι άλλοι συνάδελφοι.

Themis Tampouris
Themis Tampouris
यूनान
रोमेनियाई से यूनानी
+ ...
Τεχνικό λεξικό Apr 17, 2008

1) Michigan Press
Αγγλικό-Ελληνικό-Αγγλικό λεξικό επιστημονικών και τεχνικών όρων

Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ε. ΣΙΑΡΕΝΟΥ

540 ΣΕΛΙΔΕΣ

2) Michigan Press
Αγγλικό-Ελληνικό-Αγγλικό λεξικό επιστημονικών και τεχνικών όρων

Σελ. 1216
Λήμματα: 86.000

------

Π. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ ΑΕ - ΕΚΔΟΤΙΚΑΙ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 17-19, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 3801978

इस मंच के लिए कोई मध्यस्थ नहीं है
साइट के नियमों के उल्लंघन की सूचना देने या सहायता के लिए कृपया साइट स्टाफ » से संपर्क करें

Τεχνικά λεξικά αγγ-ελλ

Trados Studio 2022 Freelance
The leading translation software used by over 270,000 translators.

Designed with your feedback in mind, Trados Studio 2022 delivers an unrivalled, powerful desktop and cloud solution, empowering you to work in the most efficient and cost-effective way.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

Buy now! »