professional insurance
विषय पोस्ट करनेवाला व्यक्ति: Ana Naglić
Ana Naglić
Ana Naglić  Identity Verified
क्रोएशिया
Local time: 05:05
अंग्रेजी से क्रोशियाई
+ ...
Mar 16, 2006

Potencijalni klijent mi traži "confirmation that you hold professional insurance". Postoji li to i kako to riješiti u Hrvatskoj za samostalne prevoditelje ili obrt?
Hvala

Vesna Zivcic
Vesna Zivcic  Identity Verified
जर्मन से क्रोशियाई
+ ...
Osiguranje od profesionalne odgovornosti Mar 25, 2006

Ja sam se svojedobno raspitivala u raznim osiguravajućim društvima da li nude osiguranje od profesionale odgovornosti za prevoditelje i najkonkretniji odgovor koji sam tada dobila bio je da će me obavijestiti kad budu imali tako nešto (!).

Ove godine, međutim, dobila sam konkretnu ponudu iz Osiguranja Zagreb, predala potrebne papire i zasad očekujem povratnu informaciju.

Dolje je izvod s njihovih web stranica

"Osiguranjima od profesionalne odgovornosti određene djelatnosti mogu priskrbiti osigurateljnu zaštitu za štete uslijed profesionalnih propusta koje osiguranik počini tijekom obavljanja svog rada. Osiguranje od profesionalne odgovornosti mogu ugovoriti:

odvjetnici
javni bilježnici
revizori
detektivi i zaštitari
stečajni upravitelji
posrednici u (re)osiguranju
arhitekti i inžinjeri u graditeljstvu
računovođe i knjigovođe..."

[Edited at 2006-03-25 07:00]
Collapse

Ana Naglić
Ana Naglić  Identity Verified
क्रोएशिया
अंग्रेजी से क्रोशियाई
+ ...
विषय आरंभकर्ता
Hvala Mar 25, 2006

Puno hvala na odgovoru.

इस मंच के लिए कोई मध्यस्थ नहीं है
साइट के नियमों के उल्लंघन की सूचना देने या सहायता के लिए कृपया साइट स्टाफ » से संपर्क करें

professional insurance

LinguaCore
AI Translation at Your Fingertips

The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »